RÓLUNK

Az első benyomás

A Dualprint Kft. egy teljes körű nyomdai és dekorációs szolgáltatást nyújtó vállalkozás.
Közel 20 éves szakmai tapasztalattal olyan komplex szolgáltatást kínálunk, amely környezettudatos, gazdaságos, ugyanakkor rendkívül gyors kivitelezést tesz lehetővé.

Integrált vállalatok biztosítják azt a hátteret, amellyel a legjobb minőségben tudjuk kiszolgálni egyre növekvő ügyfélkörünket.

Nyomtatás személyre szabva

Családias munkakörnyezet ösztönzi munkatársainkat, hogy szakértelmet és egyedi stílust biztosítsanak minden munkához. Ez teszi igazán személyre szabottá szolgáltatásainkat, melyet máshol nem talál meg.

Alapvető értékeink: lelkesedés, szenvedély, szakszerűség, gyorsaság és precizitás.(ok) Mindezek biztosítják a folyamatos és kifogástalan minőségi termékeket és szolgáltatásokat ügyfeleink számára, a technológiai keretek között elérhető legrövidebb határidővel. (ok)

Szerepvállalás

Alkalmazott technológiáinknak köszönhetően, megvalósult eredménnyé válhat a földünk erdőinek és más forrásainak (ok) társadalmilag hasznos és gazdaságilag életképes kezelése.

Forest Stewardship Council (FSC) minősített alapanyagok és eljárások használatával nyomon követhetővé válik a gyártási folyamata, így környezetbarát késztermékek valósulnak meg.